Aviakompaniya Air France informuye pro strayk 06/04/2018


Авіакомпанія Air France інформує про страйк льотного та наземного персоналу, який очікується 10-11 квітня 2018р. Попередні інструкції дійсні для пасажирів, які мають квитки на рейси AF і JOON, які були виписані до 2 квітня 2018р. Пасажири можуть перенести дати своєї подорожі на 5 - 15 квітня 2018р.*
*зауважте, що переносити дати на 7-8 квітня не рекомендовано через страйк

Авіакомпанія Air France пропонує пасажирам, які мають квитки на рейси AF і JOON на 10-11 квітня 2018р., наступні опції:

  1. Зміна дати подорожі:

Пасажири можуть перенести дати своєї подорожі у тій самій кабіні обслуговування на рейси AF/KL/A5/DL на 5-15 квітня 2018р.* згідно наступних інструкцій:

  1. Виліт (outbound flight) з 5 по 15 квітня 2018р.* – оригінальний строк перебування у пункті призначення може бути збережений.
  2.  Штрафні збори за зміну не стягуються, навіть якщо вони передбачені тарифом.
  3.  Зміна бронювання можлива на альтернативні рейси/дати у тій самій кабіні обслуговування, наприклад в тому самому класі бронювання, який вказаний на квитку або при його відсутності у мінімальному класі бронювання у тій самій кабіні обслуговування.
  4. Зміна бронювання/перевипуск квитка повинні бути завершені не пізніше 15 квітня 2018р.

        2.   Зміна маршруту:

При випуску квитків за новими напрямками на AF/KL/A5 враховується повна вартість оригінального квитка. Якщо вартість нового квитка перевищує вартість оригінального квитка, виконується добір до нового тарифу без штрафних зборів. Різниця у вартості або повернення мають бути оформлені шляхом випуску EMD.

  1. Повне повернення авіаквитків може бути запропоноване пасажиру у разі відміни рейсу або затримки рейсу більш ніж на 5 годин для далекомагістральних рейсів і більш ніж на 3 години для середньомагістральних рейсів.

Агенції подорожей можуть виконувати повернення повністю невикористаних квитків у власних системах бронювання, часткові повернення – через запит (RA) у BSP.

Просимо вносити ремарку RM з інформацією про причину і номер/дату рейсу.

Зміну бронювання / перевипуск квитка / повернення квитка має бути завершено до 15 квітня 2018р. включно.

У випадку, якщо вказані вище варіанти зміни подорожі відсутні, просимо Вас контактувати з B2T helpdesk AFKL (afkl.b2t.ua@websupportklm.com).

Інформацію щодо відміни або затримки рейсу у реальному часі перевіряйте, будь ласка, на сайтах: www.airfrance.ua / www.klm.ua / www.agentconnect.biz

Купить авиабилеты low-cost
Hızlı Arama
Kategoriler ve Yayınlar
Airtickets 5
Tours 1