Chem kormyat v samoletakh raznykh aviakompaniy 06/04/2018


Для більшості людей тривалі перельоти на кшталт випробування, тому авіакомпанії намагаються зменшити цей дискомфорт. Одним з важливих чинників сервісу є харчування, яке не тільки насичує організм, але і відволікає від болісного польоту. Ця стаття націлена на майбутніх пасажирів, які хочуть знати, в який авіакомпанії краще годують. Як відомо, «сита людина - добра людина», до того ж він менш схильний до появи нападів аерофобії.

Частування популярних авіакомпаній

Якщо вам здається, що запропоноване блюдо нагадує папір, грішити стоїть на перепади тиску. На висоті губляться смакові якості, тому одна і та ж їжа в літаку і в ресторані має колосальну різницю. Однак кухарі багатьох авіаперевізників примудряються створити смачний і поживний кулінарний шедевр.

Чим годують в літаках різних авіакомпаній:


Emirates

Пасажирів чекають вишукані страви, холодні та гарячі напої. Їжа припаде до смаку справжнім гурманам, а вино вразить багатством сортів. Першого класу на вибір пропонують сім страв, бізнес-класу - п'ять, а економ - два. Ретельно підібране меню дозволяє насолодитися традиційною кухнею ОАЕ. Крім того, воно включає дитячу і дієтичну їжу.


Lufthansa


Меню німецької авіакомпанії «Люфтганза» змінюють кожні 2 місяці, тому закуски і гаряча їжа не встигає набриднути постійно літаючим туристам. Програми харчування різні і залежать від рівня класу. Елітним персонам пропонують поласувати вишуканими делікатесами, а простим громадянам - традиційними стравами. В обох випадках їжу готують першокласні кухаря.


Singapore Airlines


Бортове харчування даного авіаперевізника приготовлено з особливою ретельністю, так як готові страви перевіряють на смак в імітованого салоні літака. Команда з 6 шеф-кухарів приготує для вас тушковані іберійські свинячі щоки, паелью і Стир-Фрай. А також передбачений замовлення окремого меню для дітей і пасажирів з особливою потребою в харчуванні, наприклад, що страждають на алергію.


Аерофлот


Якщо вас цікавить, чим годують в авіакомпанії Росії, будете вражені різноманітним і часто мінливих меню. Залежно від напрямку і класу місць можуть запропонувати курку карі по-тайськи, азу з яловичини, курячий шніцель, свіжі фрукти. Під час тривалого перельоту можна додатково поснідати, повечеряти або просто перекусити.


Qatar Airways


Рейси, звідки ніхто не виходить голодним. Авіакомпанія «Катар» пропонує дворазове харчування, що включає різноманітні основні блюда, а також фрукти і смачний десерт. Що цікаво, що летять економічним класом абсолютно не обділяють вибором алкогольних напоїв.


Malaysia Airlines


Для першого і бізнес-класу передбачена цікава можливість Chef-on-Call, що дозволяє заздалегідь вибрати блюдо з безлічі варіантів. Авіакомпанія враховує особливі побажання пасажирів, обумовлені релігією, дієтою, захворюванням. Під час обіду можна замовити пиво або вино, а соки доступні протягом усього польоту.


Thai Airways


У цій авіакомпанії годують стравами, приготованими в традиціях тайської, європейської і азіатської кухні. Екзотичне меню доступно більшості рейсів, тож чекайте побачити в списку м'ясо в соусі карі, смажений рис з креветками і т. Д. Першому класу обов'язково запропонують шампанське, коктейль або келих вина. Пасажирам на економічних місцях покладаються гарячі страви, салати зі свіжих овочів, хліб і десерт.


Air France


Бортове харчування французького авіаперевізника підбирається в залежності від пори року. Меню включає в себе вишукані, святкові та легкі страви. Пасажирам всіх класів пропонують гарячу їжу, десерти, кава та алкогольні напої.

Не залежно від того, один ви летите чи в компанії, Дельта Тревел рекомендує попередньо ознайомитися з бортовим меню. Більшість авіаперевізників мають офіційні сайти, де розміщена докладна інформація про харчування. А також там можна знайти послугу попереднього замовлення меню, якщо така пропозиція передбачено авіакомпанією. Легкого і смачного вам польоту!

Купить авиабилеты low-cost
Hızlı Arama
Kategoriler ve Yayınlar
Airtickets 5
Tours 1